بانک مو داراي فوليکول هايي است که به محض کاشت در نقاط طاس به رشد معمولي خود ادامه مي دهند و در جايگاه جيديد خود فيکس و ثابت مي مانند. بانک مو هيچوقت تحت تاثير هورمون اندروژن قرار نمي گيرد و حتي با وجود اينکه جلوي سر دچار ريزش شديدي بشود، باز هم ثابت مي ماند و کيفيت فوليکل هاي خود را حفظ مي کند.
تکنيک FUT که بيشتر در گشته از آن استفاده مي شد و با جدا سازي برشي نواري از پشت سر بيمارهمراه بود، اسکار خطي عريضي را از خود برجاي ميگذاشت که حتي تا گوش ها هم ادامه پيدا مي کرد. تکنيک FUE که جديد تر است، اسکار زيادي را به دنبال ندارد و ريشه هاي مو يکي يکي اسخراج و در نقاط طاس کاشته مي شوند؛ بدون اينکه هيچ اثري در ناحيه اسکالپ از خود بر جاي بگذارند. درکاشت مو به روش FUE از ابزاري به اسم ميکرومتر استفاده مي شود که داراي سر بسيار کوچکي است و آسيبي به اسکالپ وارد نمي کند.
شيو موهاي بيمار، يکي از کارهايي است که بايد قبل از کاشت مو انجام بشود ولي باز هم بستگي به نظر بيمار دارد زيرا ميتوان فقط بخشهايي از پشت سر را شيو کرد که قرار است فوليکول ها را از آن ها استخراج کنيم. البته بيشتر بيماران ترجيح مي دهند که تمام بخش هاي موهاي پشت سر خود را شيو کنند تا متخصص بتواند راحت تر فوليکول ها را از بانک مو استخراج کند.
در طول فرآيند کاشت مو، ريشه هايي استخراج مي شود که سالم و دست نخورده باشند و هر فوليکولي که استخراج مي شود، حداقل بايد شامل 4 تار مو باشد تا در نقاط طاس شاهد رشد حجم زيادي از اين موها باشيم و هم اينکه با استخراج فوليکول هاي سالم، بخش اهدا کننده آسيب کمتري مي بيند چون اين ريشه ها بافت هاي زيرين اسکالپ استخراج ميشوند و رشد دوباره آنها تقريبا امکان پذر نيست.
در بعضي از بيماران، بخش هاي اهدا کننده فوليکل به اندازه کافي وجود ندارد و حجم خيلي کمي هم دارند. ريشه هاي مو ممکن است فقط شامل يک تار مو باشند يا اينکه موي بيمار خيلي نرم و خيلي نارک باشد.
درباره این سایت